Friday, 19 February 2016

BAGAIMANA MENGHILANGKAN BAU MULUT DENGAN MUDAH ?

korang merokok ?
kalau gitu.. apa yang korang buat untuk hilangkan bau mulut ?

berapa ramai orang lelaki yang merokok ni concern mengenai bau mulut msing-masing.
kawan-kawan takkan nak tegur kan !!

ok.. 
untuk perokok2 sekalian..
kalau masih tak nak berhenti merokok tu, jaga-jagalah bau mulut masing-masing ok! 
tapi.. bagaimanakah caranya ?


ini lah ubat gigi glister yang mampu mengatasi masalah anda.
1 tube ni isi kandungannya 200gm.
kalau pakai 1 family pun dekat sebulan pun boleh tahan..




bukan setakat menghilangkan bau rokok, tapi ia adalah sejenis ubat gigi yang berlabel hijau. apakah maksud label ini membawa maksud ?


MERAH : Bahan semula jadi + bahan kimia
BIRU : Bahan semula jadi + bahan ubatan
HIJAU : Bahan semula jadi sahaja
HITAM : Bahan kimia sahaja

cuba check apa label colour buat gigi masing-masing sekarang ? senang je nak check.. terbalikkan ubat gigi anda.. sebelah bawah ubat gigi tu ada satu garis colour..  
ha ? dah check ? apa kaler ubat gigi masing-masing ?

menakutkan kan kalau kalernya hitam sebab tiap-tiap hari bawak masuk dalam mulut.. cuba check ubat gigi anak-anak pulak ?

jadi .. bertukarlah kepada ubat gigi yang lebih selamat digunakan iaitu GLISTER.







apa pulak video ni tunjukkan ? cuba tengok bagaimana ubat gigi jenama lain menghakis kertas tu ?
bayangkan kalau kita guna ubat gigi yang jenama itu ?
jangan kita tak tau.. ubat gigi inilah yang menyebabkan gigi kita cepat reput.

so, saya cadangkan sangat-sangat ubat gigi untuk seisi keluarga anda ..
especially yang ada anak kecik tu. yang suka sangat telan ubat gigi masa berus gigi..

sebab ubat gigi ini bukan setakat sesuai kepada perokok sahaja.. seisi keluarga pun sesuai kalau gunakannya..




--------------------------
PIAN
013-7755256

No comments:

Post a Comment