Sunday, 30 April 2017

GOSOK BAJU BUKAN LAGI MASALAH DENGAN IRON AJAIB.

bab gosok baju ?
alahai..
sapa je yang rajin !!

tapi untuk orang bekerja..
anak-anak sekolah.
gosok baju tu WAJIB lah kot...
cuba korang ke sekolah / tempat kerja dengan baju renyuk seribu.
mau ada mata-mata yang ikut je mana korang gerak..
alasan boleh bagi "malam tadi blackout sampai pagi.. tak sempat gosok baju kot !"
hahah...


bukti gosok baju ni penting ialah..
cuba korang check - in hotel ?
korang akan check iron ada tak de  kan ?
sebab kebanyakan hotel letal iron kat luar bilik..
disebabkan tak sanggup nak mengharungi esok tanpa baju bergosok, so kita  pun sama-samalah beratur untuk iron baju kat luar bilik kita..
hahaha..


tapi sejak kat rumah kitaorang ada iron ajaib ni..
menggosok baju bukan lagi masalah..
tapi menggosok baju adalah kerja yang ditunggu-tunggu oleh anak-anak.

nak tau kenapa ?


dengan iron ajaib ni..
gosok baju bukan lagi masalah.
goosk sebelah jea..
yang belah belakang tak payah gosok dah !
ajaib kan..


itu tak tengok lagi..
sekali goso boleh 5 helai terus baju licin.

yang sayang kalau ada baju mhal-mahal..
tudung mahal2 tu patut pakai iron ni.
sebab baju dan tudung mahal korang takkan terbakar.
smart iron tau !

baju-baju yang payah sangat nak bagi licin kalau gosok tu kan..
patut cuba iron ni jugak.
baju sutera contohnya..
kan ke payah nak licin kan ?
renjis air..
simpan dalam plastik kat freezer semalaman lah..
hahaha.. macam2 petua kan.
dengan iron ni boleh lupakan dah petua2 sebelum ni..

kesimpulannya..
memang berbaloi belikan ni untuk family masing-masing.

jom dapatkan satu akak-akak .. abang-abang...

boleh dapatkan iron ni daripada

ig@diari_lelaki
013-7732256






No comments:

Post a Comment